acamilla

Split-toning

Publicerad 2011-08-11 23:12:19 i Allmänt,

Nu har jag gjort en till bild, även den här ifrån anvisningar från Photoshop Guiden men med min egen bild.

Orginalet


Min redigering

Den här var väldigt kul att leka med. Istället för att gör en bild svart/vit och förlora det som lever i bilden så kan man lägga till lite färg i toningarna. Väldigt kul! Jag gissar att man kan ha stor nytta av den här effekten för att spöka till bilder :)

Byta hårfärg

Publicerad 2011-08-11 18:20:35 i Allmänt,

Hej,
Nu har jag varit i farten igen och lekt i photoshop.... Den här gången har jag bytt hårfärg på den här tjejen, efter anvisningar i Photoshop Guiden. 


Orginalet


Min redigering. 

Vist att man kan byta håret till vilken färg som helst, men att få en brunett att få naturligt ljusare hår är vääääldigt svårt! Men jag har lärt mig ett och annat!

Perfekt hud

Publicerad 2011-08-04 16:58:13 i Allmänt,

Nu har jag varit i farten igen.. Nu jag har vänt på bladet och redigerat en bild så att hon skulle få perfekt hud. Så här ser det ut :) 

perfekt hud orginal
Orginalet

perfekt hud redigerad
Redigerad..
Nu ska jag leka vidare :)

Hemsidan

Publicerad 2011-08-03 20:56:54 i Allmänt,

Nu när jag har ändrat design på bloggen igen så kan jag ju förklara att det är samma tema som jag har på min hemsida som jag jobbar med.. Funderar på att lägga ut den snart.. men tänkte det vore roligare om jag hade lite att stoppa i portfoliot innan :P Så jag ska göra en sida till och lite andra små ändringar så kanske jag lägger ut den.. Får se om jag tycker det är värt att köpa en plats i ett webhotell eller om jag letar reda på ett bra som är gratis.. det tråkiga med dem är att de lägger in reklam i dem.. Men så som det är ju så behöver jag inte en egen plats.. inte än! :)

Adjustment layers

Publicerad 2011-08-03 18:47:51 i Allmänt,

Har suttit och lekt lite i Phosothop nu. Har jobbat med först och främst curvor i adjustment layers.. Har jobbart utifrån Photoshop guiden tidningen jag köpte förut :), tänkte jag skulle dela med mig av det roliga :)
adjustment curvs - orginal
Orginalet
Adjustment layar curvs redigerad
Min redigering
Adjustment layar curvs - LAB färg
Exprimenterade i LAB färger.
Nu ska jag leka vidare!

Om

Min profilbild

Millan

Jag är en konstig miljöinriktad tjej med ett stort fotointresse som vill upptäcka den grafiska världen. Bor i Söderhamn och jobbar för MittMedia som tidningsplanerare och annonsproducent.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela