acamilla

En ny hemsida växer fram

Publicerad 2011-06-18 14:59:10 i Allmänt,

Hej,
På den grafiska fronten har det inte hänt så jätte mycket. Jag har mest fördjupat mig i Photoshop CS5. En underbar värld! Jag har köpt tidningen Photoshop guiden och försöker ta in så mycket jag kan av den. Dessvärre har tiden varit knapp och jag har inte hunnit med så mycket. Men jag kommer väl igång snart och kan visa upp mina mästerverk! 

Idag har jag taigt mig tid för att jobba på min egen hemsida. Och det ser ut att kunna bli väldigt snyggt. Jag har avikit från min skiss lite. Jag tyckte att den blev lite för oseriös, och jag vill ha en hemsida som ändå visar vem jag är och även fast jag har mina "flummiga" perioder så är jag inte oseriös. Den kommer att gå i blått och grönt eftersom att blå är min favoritfärg och grönt passar bra till blått. Jag kommer kanske ha någonting med Mr. Frog med på hemsidan ändå... men det har jag inte bestämt än! Jag funderade lite över om jag skulle lägga ut en bild från hemsidan men jag tror att jag ska låta det bli en överaskning tills den är klar :)

Men när jag väl är klar med hemsidan så kommer det betyda att jag byter design på den här bloggen igen med. Vill att det ska finnas ett samband mellan de eftersom att jag kommer koppla ihop de :)

Funderar på att ha hemsidan på engelska.....?

Mr. Frog???

Publicerad 2011-06-09 17:35:22 i Allmänt,

Hey,
Låt mig presentera Mr. Frog, eller Mr Froggy... Har inte riktigt bestämmt hans namn än, så är öppen för förslag??!!
Han kommer iaf vara en återkommande figur på min hemsida :)

Om

Min profilbild

Millan

Jag är en konstig miljöinriktad tjej med ett stort fotointresse som vill upptäcka den grafiska världen. Bor i Söderhamn och jobbar för MittMedia som tidningsplanerare och annonsproducent.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela