acamilla

Edsbyn 27-28/7-13

Publicerad 2013-08-04 10:23:29 i

Förra helgen så tog vi ju en spontan utflykt för att besöka Buy my outfit's butik i Edsbyn, vilket slutade med en hel dag där och vi åkte till och med tillbaka dit dagen efter. De hade sin hemvändar vecka där då, så de var lite aktiviteter på hembygdsgården. Pärsmässan, Playwood, bilutställningar mm. Vi fasnade för någonting på hembygdsgården. De var alla klädda i kläder från förr i tiden och visade upp gamla maskiner och gamla tillvägagångssätt för hur man levde på en gård förr. Det är jätte intressant att se allt detta och jag var ju där med min kamera. Jag vill dela med mig av några av bilderna som jag tog och hoppas att det kan inspirera er till att en dag besöka en sån här mässa runt om där ni befinner er. För vad jag har förstått så är det inte bara i Edsbyn de gör sånt här ;).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/Millan
 

Min facebooksida

Publicerad 2013-08-02 19:08:35 i

Jo, jag har ju en facebooksida med, för den som inte visst det, och jag är ju ungefär lika aktiv där som här i bloggen. Det kommer ju i perionder som med allt annat. 

Men för att komma till saken så var vi ju i Edsbyn i helgen och då tog jag en rätt bra bild, tycker jag själv. Det råkade ju bara vara den perfekta omslagsbilden :) Håller du inte med?
Viss är det lite charmigt med Hälsinglands blå berg som man skymtar i horrisonten.
 
 
/Millan
 

Om

Min profilbild

Millan

Jag är en konstig miljöinriktad tjej med ett stort fotointresse som vill upptäcka den grafiska världen. Bor i Söderhamn och jobbar för MittMedia som tidningsplanerare och annonsproducent.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela