acamilla

Shi fick jag

Publicerad 2013-06-28 07:36:39 i

När jag trodde att jag skulle starta mitt nya projekt med en ny design på hemsidan och bloggen så vad händer. Jo, jag får världens förkylning och feber och orkar inte göra någonting. Jag som trodde att jag var stålkvinnan och immun mot allt vad förkylningar och sjukdommar heter! Kanske inte immun, men jag har inte varit sjuk på närmre två år iaf. Det som var så skumt var att jag i söndags började känna av halsen lite grann, det eskalerade till att jag kände av halsen mer på måndagen. I tisdag var jag jätte förkyld och kände under dagen hur det bara blev värre och värre. hade jag varit smart där så hade jag gått hem på lunchen och bara fått en halv karensdag. Men är man stål kvinnan så är man. kom iaf hem och la mig och sov hela eftermiddagen, hela natten fram till kl. 14 ungefär på onsdagen. Onsdagen var den värsta dagen i mitt liv. Det var så jobbigt att vara sjuk, feber och massa prommenader in på toa för att snyta sig hela tiden. Orkeslös i hela kroppen. Men så där mot efter middagen började det att vända, torsdagen var jag bara förkyld och nu är det fredag, jag är redo för att gå tillbaka till jobbet! Sak samma, jag vet inte av att jag har känt hur det blivit smäre och bättre under en så kort tid förrut. 
 
Igår kväll mådde jag så bra att jag till och med gjorde en liten illustration. Kanske inte ser så mycket ut för världen, men det kan kanske bli någonting utav den senare. Jag har ju bara hunnit värma upp igen ;)
 
 
 
 
  
 
 
 

Dags att gör den här bloggen till vad jag tänkte göra den till...

Publicerad 2013-06-25 00:47:41 i

Uppdatering
För några dagar sedan blev jag sugen på att göra min hemsida www.acamilla.se så att den blir lite proffsigare. Så som den är nu så är den rätt oorganiserad med olika m'rkningar på alla fotografier och jag vet inte riktigt hur jag ska göra med kategorierna. Så som det är nu så är det ju en kul ide som speglar mig, men lite färg och så. Men kollar man på alla proffsiga portfolios så ser de så rena ut, inte så mycket som stör i bakgrunden.
 
Jag tänkte att jag skulle komma igång och börja blogga igen med. Typ koppla ihop dem så att de har samma utseende. Jag har ju ganska mycket fotografier och så som jag skulle kunna tänka mig att dela med mig av, och jag har kommit fram till att alla inte lämpar sig för att ligga på min portfoliohemsida, då kommer det snabbt att bli väldigt rörigt...
 
Iaf så har jag börjar att arbeta lite på det nya utseendet, men eftersom att mitt tålamod är så kort så har jag först googlat runt, funderat och skissat upp (på två månuter) de bästa idéerna på ett papper som senare hamnat någon i en väska och där ligger de fortfarande kvar. Mycket kommer att växa fram under tiden som jag jobbar, men jag har en grundidée som jag kommer stötta mig mot.... Vi får väl se vad det blir av det :)
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Millan

Jag är en konstig miljöinriktad tjej med ett stort fotointresse som vill upptäcka den grafiska världen. Bor i Söderhamn och jobbar för MittMedia som tidningsplanerare och annonsproducent.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela