acamilla

Första fotokursen

Publicerad 2011-05-16 18:30:21 i Allmänt,

Hej igen,

Jag lovade ju att jag skulle lägga ut bilderna från första fotokursen, då vi skulle fota rörelser. Så här kommer de. De här har jag endast beskärt.

slow sprätt
F/29, 1/8 sek, ISO-100

sprätt
F/36, 1/60 sek, ISO-1600

running wild
F/4, 1/15 sek, ISO-250

Wroom
F/10, 1/2 sek, ISO-100


Upp o ner bilar
F/16, 1.3 sek, ISO-100

On my way
F/11, 1/2 sek, ISO-100

Moving on
F/16, 0.8 sek, ISO 100

Vågor i beddingestrand
F/13, 1/320, ISO 100


Fotografier i regnet

Publicerad 2011-05-16 17:12:48 i Allmänt,

Hallå där! 

I fredags hade vi ett sånt härligt regnväder, spydde ner i en liten stund och sen var det som bortblåst. Tur att jag och min kamera var i farten då :P Ja tänkte jag skulle bjuda på några bilder! Dessa bilder är efterbehandlad i photoshop.

Regnet som faller ner
F/14,  1/15 sek,  ISO 100

Regnfest
F/ 5.6, 1/800 sek, ISO 1600

Regndansen
F/ 5.6, 1/800 sek, ISO 1600

En blöt blomma
F/ 13, 1/50 sek, ISO 1600


Foto läxa

Publicerad 2011-05-12 21:39:44 i Allmänt,

Hej hej, 
Idag tänkte jag dela med mig av mina bilder som jag har tagit på former inför avslutningen på fotokursen som var idag.... Synd nog hade jag minnet med mig men inga bilder på det så jag fick inte visa upp dem... Så jag gör det här isf....
Ja, varför måste man veta vad det är man tar kort på???
Det första jag tänkte på när vi skulle fotografera former var vägmärken, så därför ville jag inte ha några med så jag vände på det och fotade de bakifrån.... Skapar en liten tanke om vad som finns på andra sidan... Är det kanske förbudet att göra någonting här, eller är det rent av samma skylt som finns på andra sidan korsningen.... Ville även få en en skjyst linje som går innåt i bilden. 

Mitt nya måste-bara-knäppa.... Skräp jag hittar på marken!
Mitt nya begär är att fota saker jag hittar på marken, det kan vara skräp och det kan vara någon som har tappat det, men på nå underligt vis så fångar just dessa bilder mitt intresse.... Hur kom det sig att den här hamnade här? Från vilken burk kommer den.... OCH, jag tycker att det är lite häftigt att den fortfarande är intakt :P Hittar man en sån här är de ju oftast ringen man hittar!

Fuffe tuffe tåget går....
Det är andra gången det händer att jag går förbi någonting flera gånger och tänker, "Den där måste jag fota"! Och sen gör jag det dagen innan den försvinner. Förra gången var det ett cool't tak (får ta och lägga ut det med någongång,) Men den här gången var det det här lite speciella loket... Väldigt fyrkantiga och gula loket..... 

Lilla snigel är en cirkel

Lilla snigel akta dig, akta dig, akta dig........
Snigelns skal är väldigt farcinerande tycker jag. Hur de snurrar sig runt i perfekta ringar som ökar eftersom..... Just den här fick en frän bakgrund :P

Fotade former, cirklar och rektanglar!
En a-brun..... eller iaf en bit av den..... det bästa sättet att inte få snea bilder är att vrida lite till på kameran så skapar de sina egna linjer!

Fotade från balkongen på häggen som växer precis runt hörnet!
Jag älskar att fota det gröna... och mer lite regn så blir allting lite mera intressant! 


Ja, det får räcka för idag.... Jag kanske slänger ut bilderna från andra träffen här imorgon :P Då fotade jag rörelser!

YES!

Publicerad 2011-05-12 15:07:49 i Allmänt,

http://stud.idevarlden.com/07csn/mobackes_site/

Min hemsida för den som är intresserad!! 

Försökte att lämna blod idag, blev stucken i finger och arm men de konstaterade att mitt blodvärde var för lågt 121, man måste minsta ha 125.... Men men, har legat på gränsen hela tiden.. 126 första gången och 129 andra gången... Får se när nästa gång blir... Någon som vet hur man ska göra för att höja det?? 

Känner mig lite rastlös över att inte ha hemsida att jobba på :P Men det är väl bara att fortsätta på nästa antar jag :P

Fotokursen om en timme!! Hade väl kunna jobbat, men har jag ju komp att ta ut så varför inte lyxa till det lite ;)

Om

Min profilbild

Millan

Jag är en konstig miljöinriktad tjej med ett stort fotointresse som vill upptäcka den grafiska världen. Bor i Söderhamn och jobbar för MittMedia som tidningsplanerare och annonsproducent.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela