acamilla

Top Cats i Bollnäs 29/7-13

Publicerad 2013-07-31 20:24:28 i

Det där med att ta upp den kreativa delen av mig och bloggandet är inte det lättaste, jag har ju 100 projekt igång och jag vet inte vart jag ska börja. 
 
Igår gjorde jag färdigt min nyckelhängare från träbiten som jag hittade i skogen när jag plockade hjortron i alla fall. Jag blev rätt nöjd med den :)!
 
 
Men anledningen till att jag skulle blogga lite idag var mer för att i måndags så var det grillnatta i Bollnäs och Top Cats uppträdde. Jag har börjat tycka att det är roligt att fotografera på koncerter, så det gjorde jag även den här gången. Men ljusförhållanderna var inte de bästa. De stod i strålande solsken och med vita t-tröjor under deras skin- och jeansjackor vilket resulterade i utfrätade bilder!!! Men men, jag körde på ändå och tänkte att någon bild borde ju bli bra. Av mina ca 300 bilder så har jag nu 5 stycken jag kan visa upp.  
 
 
 
 
 
 
 
Nu har jag köpt mig en ny hårddisk som jag kan förvara MASSOR av bilder på. Så nu tänker jag ta mig i kragen och gå igenom hela högen och få lite ordning. Och så ska jag ju fixa till min hemsida och designa bloggen så att man ser att den hör ihop med hemsidan. Meeeeen, de får bli ett senare projekt.
Ett steg i tager och du kommer långt!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Millan

Jag är en konstig miljöinriktad tjej med ett stort fotointresse som vill upptäcka den grafiska världen. Bor i Söderhamn och jobbar för MittMedia som tidningsplanerare och annonsproducent.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela